Pastile de slabit

Multe dintre femei isi doresc sa arate mai bine si sa slabeasca mai repede si mai usor. Este alegerea personala a fiecareia, insa trebuie acordata o anumita atentie pastilelor de slabit, iar daca te hotarasti sa le incerci cel mai bine ar fi sa te documentezi foarte mult pe acest subiect.

Pastilele de slabit nu ar trebui folosite de femile insarcinate, iar in cazul celor are au indicele de masa corporala mai mare de 30 sau mai mic decat 27 si prezinta diabet sau hipertensiune arteriala, consumarea pastilelor de slabit ar trebui sa se faca numai sub supravegherea unui medic.

Exista doua tipuri de pastile de slabit: capsule de slabit sau produse de slabit. Primele pacalesc organismul, oferindu-i senzatia ca este satul, iar ultimele  sunt pe baza de orlistat din cauza caruia doar o treime din grasimi este absorbita si stocata in organism, restul fiind eliminata.

Daca vrei sa incerci pastile de slabit, ar trebui sa stii ca odata cu ele vin anumite riscuri: dependenta, toleranta (in timp efectul lor poate scadea din cauza ca organismul se obisnuieste cu ele), efectele adverse (hipertensiune arteriala, constipatie, insomnii, dureri de cap, anxietate etc.).

Trebuie sa tii cont ca doar pastilele nu te vor ajuta sa slabesti, de aceea este important sa ai grija ce alimente consumi si sa faci zilnic miscare.

pastile slabit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *